Imagini Tron - Poze Tron

|

Cele mai tari imagini si poze din filmul Tron pentru amatorii de S.F. Un film cu efecte speciale impresionante si grafica elaborata, prezinta cel mai bine partea moderna a cinematografiei. Arata-le prietenilor tai cele mai cool poze Tron. Culorile puternice si personajele iesite din comun au facut senzatie printre fanii science fictionului, Tron depaseste barierele imaginatiei, prezentand o lume virtuala plina de actiune. Daca ai ramas impresionat de scenele din Tron, nu ezita sa iti creezi colectia preferata de imagini Tron. Poti folosi aceste poze Tron si ca fundal pe desktop. Click pe imagini pentru a le vedea marite.

poze Tron Legacy Imagini Tron Mostenirea

Daca ai ramas impresionat de filmul Tron atunci vei fi incantat de imagini Tron cu efecte speciale:
Poze Tron Imagini Tron


Citeste mai departe...


Pagini de colorat cu tematica primaverii! Printeaza pagini de colorat primavara pentru micii artisti. Stimuleaza creativitatea copiilor, daruieste-le o colectie de pagini de colorat primavara, anotimpul florilor si al veseliei! Coloratul este una din activitatile cele mai iubite de cei mici, imaginatia le este pusa la incercare, ei se pot juca cu culorile si pot transforma o pagina alb negru intr-o armonie de culori si forme. Primavara natura ia viata din nou, si poate fi asemuita cu viata de copil, de aceea copiii vor fi incantati de aceste pagini de colorat deoarece ele infatiseaza personaje si elemente ale naturii potrivite pentru acest anotimp. Daca doresti sa vezi paginile de colorat primavara marite da un simplu click pe acestea.
pagini de colorat primavara fise de colorat primavara planse de colorat primavara
pagini de colorat primavara carte de colorat primavara foi de colorat primavara

Pagini de colorat primavara pentru toti cei care iubesc florile, fluturii si atmosfera de veselie.
foi de colorat primavara fise de colorat primavarapagini de colorat primavara



Citeste mai departe...


Cum sa scap de cosuri? Solutii

|


Cum sa scap de cosuri? este o intrebare pusa frecvent de persoanele care au tenul cu tendinte acneice. Raspunsul vi-l poate da doar un dermatolog sau estetician. Nu va luati dupa tratamentele pe care le auziti de la altii sau cititi pe internet, s-ar putea sa va agravati situatia tenului, cel mai indicat este sa consultati un specialist mai ales daca tenul dumneavoastra este afectat de o acnee severa. Cum sa scap de cosuri? Daca sunteti in perioada adolescentei atunci sa nu va ingrijorati, organismul trece prin foarte multe modificari hormonale si se manifesta prin eruptii cutanate la nivelul pielii la majoritatea din adolescenti. In cel mai bun caz incercati sa consumati cat mai multa apa pentru ca pielea sa va fie hidratata, evitati sa mancati dulciuri sau produse zaharate si veti vedea ca primele efecte se vor face simtite.

Cum scap de cosuri? Este esential de stiut ca alimentatia ne influenteaza foarte mult organismul, iar pielea, care este un organ viu se comporta ca atare in functie de alimentatie. Incercati sa mancati mai sanatos, multe legume si fructe pentru a avea un ten de invidiat.


Citeste mai departe...


Moda Primavara/Vara 2011 Trend

|

In 2011 moda Primavara/Vara se invarte in jurul culorilor stridente, revin dungile stil marinaresc, si camasile albe. Dupa saptamana modei din Londra in care s-a prezentat moda Primavara/Vara, s-a ajuns la concluzia ca in trend vor fi fustele plisate de preferinta din matase si modelele florale nonconformiste. In ceaa ce priveste machiajul, la Paris aflam ca in sezonul cald trendul este urmatorul: se incalca regula ochi stridenti-buze nude, de data asta se vor purta buzele cu portocaliu strident, iar ochii machiati in culori puternice inspirate din culorile sezonului cald. Mai jos vei putea vedea cateva poze cu Moda Primavara Vara 2011 pentru ca tu sa iti inspiri tinuta si machiajul dupa acestea in urmatorul sezon. Dati un click pe imagini daca doriti sa le vedeti marite:
moda primavara 2011 moda primavara 2011

Trenduri si Moda Primavara/Vara 2011 poze si imagini din colectiile unor celebrii designeri precum Dior si altii
moda vara 2011 trend primavara 2011 trend vara 2011


Citeste mai departe...


Poze cu Jack Sparrow haioase

|

Cele mai tari si haioase poze cu Jack Sparrow ! Celebrul personaj din filmul Piratii din Caraibe face din nou senzatie in “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”. Jack Sparrow, personajul jucat de actorul Johnny Depp, a ajuns sa fie cel mai celebru si iubit pirat din lumea cinematografica, mai jos vei putea vedea poze cu Jack Sparrow haioase, pe care le poti folosi si ca avatar pe mess. Johnny Depp recunoaste ca intrarea in pielea personajului Jack Sparrow a fost o provocare, dar este destul de multumit de reactia publicului la aparitia piratului pe ecrane. In pozele cu Johnny Depp sau mai bine zis in pozele cu Jack Sparrow de mai jos veti putea vedea latura haioasa si amuzanta a personajului. Pentru a vedea imaginile marite dati un simplu click.
poze cu pirati poze piratii din caraibe poze cu jack sparrow
poze cu johnny depp poze jack sparrow imagini jack sparrow

Poze cu Jack Sparrow haioase din noul film “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”.
jack sparrow piratii din caraibe nou poze noi jack sparrow jack sparrow poze noi


Citeste mai departe...


Poze de dragoste romantice pentru tine! Cele mai artistice poze romantice cu tema iubirii pentru cei indragostiti! Atunci cand iubesti, lumea devine mai colorata, parfumurile mai intense, tot ce te inconjoara straluceste mai frumos, si ne place sa aratam lumii acest lucru. Tocmai de aceea aceste poze de dragoste sunt potrivite pentru cei care doresc sa arate celorlalti cat de frumos este sa iubesti. Foloseste aceste poze de dragoste ca avatare, sau pe facebook. Poti sa le folosesti ca si cadou pentru persoana iubita realizand un colaj cu imagini de dragoste si poze cu voi doi. Daca doresti sa vezi imaginile de dragoste marite atunci da un simplu click pe acestea. Iubeste si molipseste-i si pe ceilalti cu dragoste:
poze cu dragoste poze de dragoste imagini de dragoste
imagini de iubire imagini cu dragoste poze dragoste

Poze de dragoste artistice si romantice pentru cei care adora sa imparta iubirea cu ceilalti. Imagini de dragoste pentru tine si perechea ta.
poze iubire imagini dragoste poze de dragoste


Citeste mai departe...


Imagini de Sfantul Valentin Noi! Imagini artistice, potrivite pentru sarbatoarea indragostitilor. De Sfantul Valentin arata lumii cat de mult iti iubesti perechea, downlodeaza cele mai frumoase imagini de Valentine's day si foloseste-le ca avatar pe mess sau facebook. Cele mai cool poze cu inimioare, indragostiti! Celebreaza si tu frumusetea iubirii, creaza-ti propria colectie cu imagini de Valentine's Day. Poti sa le folosesti si ca imagine fundal pentru telefonul tau mobil sau poti sa trimiti MMS perechii tale in 14 februarie. Imparte cu oamenii pe care ii iubesti aceste imagini de Sfantul Valentin. Daca doresti sa vezi imaginile marite atunci da un simplu click pe acestea.
imagini de valentine day avatar sfantul valentin avatar valentine day
imagini valentine imagini de dragoste imagini de iubire

Pentru tine si persoana draga tie, imagini de Sfantul Valentin cu tema iubirii! De Valentine's Day imbratiseaza lumea artistica a iubirii. Click pe imagini pentru zoom.
imagini de sfantul valentin imagini valentine's day imagini sfantul valentin


Citeste mai departe...