Avatare cu zapada foarte frumoase si artistice pentru ca tu sa le imparti cu cei dragi! Zapada este elementul cel mai frumos pe timpul iernii, ea cuprinde ca prin magie toata natura si ne plaseaza gandul si sufletul intr-o lume de basm. Aspectul stralucitor al zapezii fascineaza toata fapturile, animalele adora sa se joace in zapada, la fel si copiii care merg la sanius sau creaza oameni de zapada hazlii. Pune-ti cel mai frumos avatar cu zapada din colectia de mai jos, arata-le prietenilor tai adevarata frumusete a naturii! Vei gasi si elemente artistice in avatarele cu zapada de mai jos, care exprima cu exactitate sentimentul pe care ni-l ofera magia iernii. Uneori este chiar indicat sa evadezi in lumea artei si a frumusetii naturii mai ales cand viata de zi cu zi poate deveni uneori monotona si apatica. Sclipirile reflectate in zapada pun zambete pe chipurile noastre, acest aspect este infatisat si in avatarele cu zapada din aceasta colectie. Click pe imagini pentru a le mari:
avatare cu zapada fulgi de zapada avatare cu zapada
zapada imagine zapada avatar avatare fulgi de zapada
Cele mai artistice avatare cu zapada pentru cei visatori care adora iarna:

fulgi de zapada avatare zapada avatar fulg


Citeste mai departe...


Imagini cu zapada si peisaje feerice intr-o colectie superba pentru tine! Daca esti pasionat de imaginea naturii pe timp de iarna si iti plac peisajele invaluite in patura alba a zapezii, nu ezita sa iti creezi propria colectie de imagini cu zapada, imparte si cu prietenii tai cele mai frumoase peisaje cu zapada. Aspectul naturii ne duce cu gandul la basme si povesti magice care ne scot din cotidianul plictisitor si posomorat. Zapada ne ajuta sa evadam cu gandul la o lume mult mai relaxata si misterioasa. Poti utiliza aceste peisaje de zapada si pentru a realiza un colaj original pe care ulterior il poti printa pentru a forma un tablou. Camera ta va avea un aspect mai frumos si mai luminos. Zapada ne plaseaza gandul in trecut, la copilarie si la jocurile ce vor ramane etern in memoria noastra, aceste peisaje iti vor aduce aminte de acele momente gingase si iti vor readuce buna dispozitie. Pentru a vedea imaginile cu zapada marite nu trebuie decat sa dai un simplu click pe acestea:
peisaje zapada peisaje zapada imagini cu zapada
peisaje zapada zapada imagini zapada
Peisaje cu Zapada artistice pentru cei ce adora iarna. Imparte-le si cu cei dragi:

zapada natura iarna zapada imagini cu zapada


Citeste mai departe...


halloween pozeMesaje de Halloween si urari originale pentru fanii acestei sarbatori! Pune un zambet pe buzele prietenilor tai sau ingrozeste-i cu mesajele de Halloween de mai jos. Desi Halloweenul este o sarbatoare imprumutata, simbolistica ei si datinile sale au cucerit si Romania. Oamenii adora sa se costumeze si fiecare din noi avem o placere ascunsa pentru tot ce tine de mister si lumea nevazuta. Personajele din filmele de groaza devin protagoniste in materie de costumatie. Data de 31 octombrie da frau imaginatiei, intra si tu in aceasta atmosfera de mister si imparte cu cei dragi cele mai tari mesaje Halloween si urari de Halloween:

*Un calaret fara cap si un varcolac te vor urmari,
Un vampir iti va sopti: Fantome te vor bantui!
Cu vrajitoarele te vei intalni iar mumiile te vor invalui.
Asa sa fie noaptea ta de Halloween ! Muahaha!*

*Problema de a alege sa fii o mumie - vei ramane mereu fara hartie igienica. Halloween Sperios!*
*Umbre de mii de ani renasc din nou nevazute,
Voci soptesc in copaci "La noapte e Halloween!"*

*Oh Halloween, vrajitori aratati-va;
Fantome zbuciumate evadati din vise.
Toti monstrii danseaza in park...*

*Asa cum comemoram astazi iubirea ce am impartasit-o cu cei care ne-au parasit, asa sa apreciem mai mult momentele petrecute cu cei ce sunt inca alaturi de noi.*
Urari de Halloween si mesaje Halloween de speriat, amuza-ti cunostintele si persoanele din lista de pe mess:
*Daca nu-mi trimiti un mesaj la miezul noptii de Halloween, o sa fii bantuita de saruturi fierbinti.*
*Zbor peste mari si tari pe o matura uzata ca sa te vrajesc cu o urare magica. Halloween Terifiant!*
*Unde nu exista imaginatie nu exista teroare.*


Citeste mai departe...