Filme cu fantome infricosatoare

|


Cele mai tari de groaza filme cu fantome!!! O lista de filme infricosatoare cu spirite malefice si fantome. De cele mai multe ori filmele de groaza cele mai infricosatoare sunt cele cu fantome, nu este deloc usor sa gasesti un film horror bun, dar lista de mai jos vine in ajutorul tau. Dintre toate filmele cu fantome afisate, cel mai infricosator, cu o tenta psihologica este Alone (2007), care desi este tailandez, impresioneaza printr-o poveste fascinanta si scene de groaza nemaivazute. Daca nu esti fan al filmelor cu fantome asiatice vei vedea ca acesta intrece foarte multe filme cu fantome realizate la Hollywood. Cele mai tari filme cu fantome:

1. Alone (2007)- Geamana siameza odata moarta incepe sa isi bantuie sora.
2. The Amityville Horror (2005)- O familie este terorizata de spirite demonice dupa ce se muta intr-o casa construita pe un cimitir indian.
3. The Messengers (2007)- Copiii familiei Solomon au capacitatea de a simti fenomenele paranormale, ei vad ce adultii nu pot vedea. Ei cred ceea ce parintii lor neaga. Ei incearca sa ne previna.
4. The Ring (2002) -Inainte sa mori, vezi inelul.
5. The Others (2001) -O femeie care traieste intr-o casa veche si intunecata impreuna cu copiii ei ce au o sensibilitate la lumina, este convinsa ca familia ei este bantuita.
6. The Shining (1980) - O familie se indreapta spre un hotel, unde decid sa stea pe timp de iarna, hotel in care se simte prezenta unor fantome ce influenteaza comportamentul tatalui.
Filme cu fantome infricosatoare!!! pentru a vedea continuarea click pe "Citeste mai departe".
Part 2
Filme cu fantome horror, cele mai tari:
7. The Haunting (1999) - Un grup de oameni decid sa ia parte la un studiu al somnului intr-o casa foarte mare si veche. Acestia afla de la Dr. Marrow ca exista o parte a casei care este acaparata de fantome.
8. Mirrors (2008) - Un fost politist sunt tinta atacurilor unei forte malefice care se foloseste de oglinzi pentru a intra in casa familiei acestuia.
9. White Noise (2005)- Dorinta unui arhitect de a vorbi cu sotia sa dincolo de moarte, devine o obsesie cu repercusiuni groaznice.
10. Ghost Ship (2002)- O echipa salvatoare gaseste o epava din 1962, pe masura ce exploreaza nava, echipajul este terorizat de prezenta fantomelor de pe vas.
11. Gothika (2003)- O poveste cu fantome in care o femeie psihiatru se trezeste pacienta in spitalul in care lucra fara a sti de ce si cum a ajuns asa.
12. Silent Hill (2006)- O femeie merge sa isi caute fetita pierduta si ajunte intr-un sat izolat numit Silent Hill, loc in care femeia va fi terorizata de fantome si spirite infricosatoare.
Bucura-te de cele mai tari filme cu fantome.

Articole similare:1 comments:

Bang spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

Trimiteți un comentariu