Mesaje de Anul Nou 2010 originale!!! Cele mai frumoase urari de Anul Nou 2010!!! Pregateste-te sa imbratisezi noul an cu bucurie si voie buna! Trimite-le celor dragi mesaje de Anul Nou originale si urari frumoase! Toata lumea se pregateste pentru petrecere, ne adunam cu totii si sarbatorim venirea unui nou an mai bun si mai fericit. De Anul Nou uitam toate necazurile din anul precedent si incercam sa ne bucuram cu adevarat de o noua sansa, de un nou an care promite multe! Foloseste aceste mesaje de Anul Nou si ca status pe mess dar nu uita sa le si trimiti celor dragi un Mesaj de Anul Nou 2010. Aici gasesti cele mai frumoase urari de Anul Nou pentru anul 2010:


*Cu tot parfumul florilor, cu toate luminile din lume, cu toate zambetele copiiilor iti doresc ca visele sa ti se indeplineasca. Sa ai parte de cel mai frumos 2010! La Multi Ani!

*Aminteste-ti rasul, bucuria, munca si lacrimile. Iar in timp ce tu reflectezi asupra anului care a trecut gandeste-te si la posibilitatile ce vor urma in noul an. Aminteste-ti pentru ca acuma e vremea noilor sperante e timpul in care sarbatorim bucuria vietii. La Multi Ani !

*Cuvintele de anul trecut apartin limbajului de anu trecut. Cuvintele din noul an asteapta o noua voce. Dupa un sfarsit va exista intotdeauna un inceput. Un An NOu Fericit!

*Vom deschide cartea. Paginile sale sunt goale. Vom scrie cu mana noastra cuvintele. Cartea se numeste ,,Oportunitate" iar primul capitol este Ziua de Anul Nou.

Mesaje de Anul Nou 2010 originale, pentru a vedea restul de mesaje click pe "Citeste mai departe".
Part 2
Urari de Anul Nou 2010 frumoase de trimis celor dragi:

*Fiecare moment al zilei este important. Dimineata aduce SPERANTA. Dupa amiaza aduce CREDINTA. Seara aduce DRAGOSTEA. Noaptea aduce ODIHNA, Iti doresc sa ai parte de toate acestea astazi de Anul Nou. LA Multi Ani 2010 !

*Inainte ca soarele sa apuna calendarele 2009 sunt aruncate iar retelele mobile sunt incarcate. Iti doresc ca in 2010 sa te bucuri de fiecare moment al vietii.

*Acum ca anul 2009 a trecut ma simt doar putin mai batran, doar putin mai inveselit , doar putin mai rotunjel, dar nici decum mai intelept :).

*Tom Cruise, Angelina Jolie, Brad Pitt, Jennifer Lopez, Beyonce si eu... Toate stelele iti ureaza un An Nou Fericit!!!





Articole similare:



1 comments:

Dena spunea...

Interesante mesaje :))

Trimiteți un comentariu