Ochi Machiaj Filmulet Tutorial

|

Ochi Machiaj frumos usor de realizat pentru toata lumea. Urmareste filmuletul de mai jos in care se prezinta un tutorial cu un machiaj fantasy inspirat din aurora boreala. Cel mai creativ machiaj pentru ochi intr-un film care iti va arata pasii necesari in realizarea unui machiaj cu adevarat artistic si care nu necesita foarte multa exactitate. Machiajul se potriveste perfect atat pentru ochii caprui cat si pentru ochii verzi.

Ochi Machiaj filmulet tutorial, pentru a vedea continuarea click pe "Citeste mai departe".
Part 2
Ochi machiaj filmulet tutorial fantasy:
Foloseste o baza de machiaj pentru pleoape, exista produse speciale baza de machiaj dar poti utiliza si fondul tau de ten ca si baza. Important este ca acest fond de ten sa fie de o nuanta deschisa. Aplica un fard roz pe pleoape cu degetul si intinde-l pe toata suprafata pleoapelor urmareste fata din filmulet. Vei avea nevoie dupa aceea de un fard argintiu pe care il vei aplica din nou pe toata suprafata pleoapei si putin sub spranceana. Alege dupa ceea o nuanta aurie si aplic-o in coltul ochiului. Dupa aceea aplica o nuanta de albastru deschis pe pleoape.
Alege o nuanta de mov si aplic-o in pliul pleoapei. Aceste culori vor evidentia frumusetea machiajului pentru ochi. Cu o nuanta de violet mai inchis aplica fardul peste nuanta de mov pentru a o defini mai bine. Insista cu fardul mai inchis pe capatul pleoapei. Amesteca culorile cu ajutorul unei pensule, daca nu ai o pensula poti incerca cu degetul sa amesteci usor culorile pana cand vor disparea liniile clare de fard. Culorile trebuie sa se piarda subtil. Cu un fard negru mat vei evidentia si mai mult culorile. Acesta il vei aplica tot la capatul pleoapei urmareste filmuletul ochi machiaj fantasy. Traseaza si sub ochi o linie subtire de fard mov dupa care cu un creion negru contureaza-ti ochii. Aplica rimelul pe gene si totul este perfect. Poti aplica si gene false pentru un look mai dramatic. Pentru a finaliza si machiajul fetei aplica un fard de obraz roz iar pe buze un ruj deschis de preferinta nesidefat. Poti folosi si un simplu balsam de buze sau luciu asta pentru ca atentia trebuie sa fie asupra ochilor.
Cel mai frumos machiaj pentru ochi.

Articole similare:



0 comments:

Trimiteți un comentariu