Mesaje de Valentine's Day Noi, trimite cele mai frumoase mesaje de Valentine's Day persoanei iubite! Sarbatoreste si cinsteste dragostea impreuna cu persoana draga spune-i ce simti cu adevarat, trimite-i un mesaj de Valentine's day emotionant cu care sa impresionezi. De Valentine's day, Cupidon vine in ajutorul tau, el te ajuta sa iti exprimi frumos sentimentele. Daca doresti sa ii faci o surpriza placuta persoanei iubite, e destul sa ii trimiti un mesaj emotionant si original. Cuvintele pot insemna mai mult decat un cadou. De Valentine's Day toate perechile isi marturisesc iubirea si sentimentele de afectiune, arata lumi cat de mult iti iubesti perechea, poti folosi mesaje de Sfantul Valentin pe mess, ca statusuri sau poti trimite un SMS original de Valentine's Day. De Valentine's day se poarta culoarea pasiunii, nu ezita sa impartasesti cele mai frumoase mesaje de Valentine's Day:

***Zambetul tau este rasaritul meu, sarutul tau cald este apusul meu. Iti multumesc pentru ca ai ales sa imparti caldura sufletului tau cu mine!

***Without Love days are sad day, moan day,tears day, waste day, thirst day, fright day, shatter day. So be in love everyday
Wish you a Happy Valentines Day.

***Dumnezeau a facut partile corpului cu un scop. Ochii: sa se uite le tine. Mainile: sa se roage pentru tine. Mintea: sa isi aduca mereu aminte de tine. Inima: sa ii fie dor de tine si ...Picioarele: sa te loveasca atunci cand uiti de mine :)

***Norocos este barbatul care ajunge sa fie prima iubire a unei femei dar mai norocoasa este femeia care ajunge sa fie ultima iubire a barbatului.

Mesaje de Valentine's Day noi, SMS de Sfantul Valentin pentru cei care sarbatoresc iubirea, pentru a vedea continuarea click pe "Citeste mai departe".
Part 2
Cele mai frumoase si emotionante mesaje de Valentine's Day noi, SMS de dragoste pentru a sarbatori Valentine's Day:

***Dragostea nu consta in cat de mult timp ati fost impreuna, nici cat demult ai daruit sau ai primit, nici de cate ori v-ati ajutat ci cat demult va apreciati unul pe celalalt. Happy Valentine's Day

***Nu am nici o felicitare de trimis, nici flori frumoase de daruit, nici avatare cu sclipici de impartit ci doar o inima iubitoare care iti spune Te iubesc!

***Frumusetea ta ma uimeste. Privirea ta ma vrajeste. Buzele tale ma intriga. Picioarele tale ma atrag, Corpul tau ma fascineaza. Dar nimic nu se compara cu sufletul tau care sensibilieaza. Te iubesc.

***Love is friendship set on fire. I love you my friend. Happy Valentine's Day

***Mi-ai daruit caldura si siguranta, m-ai tinut de mana si mi-ai aratat paradisul. M-ai sprijinit si m-ai inspirat de-a lungul zilelor si a noptilor. Te iubesc mereu in fiecare zi! Happy Valentine's Day.


Articole similare:



0 comments:

Trimiteți un comentariu