Mesaje de Anul nou 2011 superbe si originale pentru tine!!! Cele mai tari mesaje de anul nou, pentru ca tu sa impartasesti cu cei dragi ganduri pline de sperante in intampinarea noului an. Vremea petrecerilor se apropie, celebreaza cu bucurie noul inceput de an! Trimite mesaje de anul nou frumoase si originale celor dragi. Daca nu ai inspiratie, si nu sti exact cum sa iti exprimi bucuria pentru noul an, mesajele de anul nou 2011 si urarile de mai jos iti vin in ajutor. Cu ocazia zilei de Anul Nou, regretele anului ce a trecut nu isi mai au locul, lasam tot trecutul deoparte si primim noul inceput cu entuziasm, sarbatorind alaturi de prieteni si familie. De Revelion numaram ultimele minute ale vechiului an, si celebram cu focuri de artificii venirea anului 2011. Poti folosi mesaje de anul nou 2011 ca si status pe mess, sau poti sa le trimiti urarile de anul nou 2011 celor care nu vor fi langa tine in noaptea de Anul Nou. Cele mai frumoase mesaje de anul nou 2011:

- "Privesc cum un fulg de nea se topeste incet pe asfalt, la fel, anul 2010 dispare treptat in neant...Dar in vazduh, un nou inceput, un vis de implinit e...UN AN NOU FERICIT!"

- "Cuvintele de anul trecut apartin limbajului de anu trecut. Cuvintele din noul an asteapta o noua voce. Dupa un sfarsit va exista intotdeauna un inceput. Un An Nou Fericit!"

- "Suntem cu un an mai aproape de 2012, asa ca profita cat poti de anul ce vine! Sa ai parte de fete nebune, de baieti petrecareti, bani din belsug si multa sanatate ca e mai buna decat toate!"

- "Nou este anul, noi sunt sperantele si aspiratiile, noi planuri, noi dorinte, noi spirite si stari sufletesti, dar imbratisarea mea calda este alaturi de tine din vremuri stravechi. LA MULTI ANI!"

Mesaje de Anul Nou 2011, pentru tine si cei dragi, partea a doua:
- "La Multi Ani draga 2011! sa fii generos si grandios, sa ne aduci tot ce-i mai frumos: vise implinite, bucurii si iubire, lacrimi doar de fericire."

- "Inainte ca soarele sa apuna calendarele 2010 sunt aruncate iar retelele mobile sunt incarcate. Iti doresc ca in 2011 sa te bucuri de fiecare moment al vietii."

- "Acum ca anul 2010 a trecut ma simt doar putin mai batran, doar putin mai inveselit , doar putin mai rotunjel, dar nici decum mai intelept :)."

- "Amintiri, regrete, vise si dorinte in copacul numit 2010, un vant naprasnic l-a doborat mai inainte. Dar nu fii trist prietene, caci uite, cum rasare o tulpina mare din neaua cea deasa, ce splendoare si ce sclipire! Are si ceva inscriptionat pe ea abia daca se vede...scrie 2011! Fructul sau va fi speranta si va fi foarte bogat!" An nou fericit!

Articole similare:0 comments:

Trimiteți un comentariu