Imagini misto - Imagini superbe

|

Cele mai superbe imagini!!! Imagini misto pentru avatarul si desktopul tau! Impresioneaza-ti prietenii downlodand cele mai superbe imagini! Afiseaza imagini misto pe mess, sau foloseste-le ca si imagine pentru desktop. Daca nu ai reusit sa gasesti pana acum imagini superbe pe placul tau, atunci nu ezita si downlodeaza imaginile misto de mai jos, pentru a vedea marite imaginile da un simplu click. Cele mai superbe imagini pentru tine, fa-ti propria colectie de imagini misto si trimite-le si prietenilor tai:

imagini misto imagini superbe imagini misto

Imagini misto pentru tine! click pe "Citeste mai departe" pentru a vedea continuarea.
Part 2
Imagini superbe, fii inaintea celorlalti si arata-le celorlalti imagini misto pe mess:

imagini superbe poze misto poze superbe


Citeste mai departe...


Vedete proaste din Romania

|

Urmariti filmuletele de mai jos cu anumite vedete din Romania si trageti singuri concluzii. Prostia se vinde, de aceea televiziunile nu ezita sa faca emisiuni in care sa expuna cele mai proaste si inculte vedete. Daca ar fi sa faceti un top cu vedetele din Romania care au ajuns celebre pentru prostie pe cine ati alege pe primul loc? Este greu sa gasesti un raspuns la intrebarea aceasta pentru ca ai atatea variante din care poti alege, ceea ce este foarte trist. Avem o gama larga de vedete proaste dar oameni valorosi putini. Pacat ca valorile si decenta au ajuns sa fie de domeniul trecutului, copiii din ziua de azi nu prea mai au de la cine sa ia un exemplu bun. Este trist dar am o banuiala ca in curand se va satura lumea si de acest fenomen neplacut. Filmuletele de mai jos prezinta cateva vedete din Romania, priviti si judecati singuri:

Pentru a vedea continuarea postului Vedete proaste din Romania dati click pe "Citeste mai departe".
Part 2
Care sunt cele mai proaste vedete? Urmariti filmuletul de mai jos pentru a vedea o alta vedeta "autohtona":


Citeste mai departe...


Cele mai tari poze cu baieti draguti!! Aici gasesti poze si avatare cu baieti draguti pe placul tau! Aceste poze sunt pentru fetele care apreciaza frumusetea masculina, poti folosi aceste poze cu baieti draguti ca avatar pe mess sau poti sa le trimiti prietenelor tale. Aici vei gasi cele mai hot poze si avatare cu baieti draguti, nu ezita sa le salvezi pe calculatorul tau si sa imparti cu prietenele pareri despre frumusetea acestor baieti draguti. Se stie ca femeia este cea care reprezinta frumusetea, baietii sau barbatii in general nu au atuul acesta, sunt putini baieti cu adevarat frumosi din punct de vedere fizic. Admira pozele si avatare cu baietii draguti de mai jos, pentru a vedea imaignile marite dati un simplu click pe poza:

poze baieti draguti avatare baieti draguti imaigni baieti draguti

Cei mai draguti baieti, pentru a vedea restul pozelor si avatarelor cu baieti draguti click pe "Citeste mai departe".
Part 2
Poze cu baieti draguti si avatare cu baieti draguti! Admira frumusetea celor mai draguti baieti:
poze baieti frumosi poze baieti hot poze baieti bunoci


Citeste mai departe...


TOP 5 Produse Cosmetice

|


Pentru o femeie care isi ingrijeste aspectul este foarte greu sa aleaga 5 produse cosmetice preferate, sunt atatea lucruri indispensabile pentru o femeie, dar iata voi incerca sa gasesc chiar cosmeticele care imi plac foarte mult si la care ma voi intoarce mereu. Aceasta idee de a realiza un top de 5 produse cosmetice preferate vine de pe blogul http://manie.ro/ , detinatoarea acestui blog realizeaza chiar si un concurs pe aceasta tema. Intrati cu incredere sa vedeti ce puteti castiga si cititi instructiunile de participare, este foarte simplu. Si acum sa revenim la topul meu ce cuprinde 5 produse cosmetice preferate:
1. Crema de fata elmiplant pentru ten uscat si sensibil. Ador aceasta crema, eu am tenul foarte uscat mai ales pe timpul iernii dar aceasta crema vine in ajutorul tenului meu deshidratat. Pe langa efectele vizibile de pe piele, crema are si o textura neunsuroasa. Intra foarte repede in piele si are un miros foarte placut. Contine Vitamina E si nu are parabeni, substanta care se spune ca ar cauza aparitia cancerului, si care se gaseste in 80% din produsele cosmetice.
2. Fondul de ten de la Maybelline New Affinitone. Un fond de ten foarte bun pentru tenul meu uscat, acesta are deasemenea vitamina E, lasa un aspect natural, si nu trebuie sa pui mult odata. Este un fond de ten bun la un pret rezonabil, in jur de 23 de lei.
3. Paleta de 120 de culori de la Frauline. Mi-am comandat acum o luna paleta cu farduri pentru ochi de pe okazii si am fost foarte incantata. Culorile sunt destul de pigmentate si ai o varietate larga de nuante atat sidef cat si mat. In jur de 100 de lei a costat paleta si chiar isi merita banii avand in vedere varietatea de culori, iar daca folosesti o baza de machiaj culorile se vad foarte bine pe pleoapa si rezista.

Pentru a vedea continuarea click pe "Citeste mai departe".
Part 2
4. Perle Iluminatoare de la Avon. Pentru un aspect de glow, aceste perle isi fac treaba, sunt perfecte pentru a da putina stralucire fetei, si pentru conturarea obrajilor. Imi place sa il folosesc si ca blush, de multe ori cand trebuie sa ma grabesc, aplic cu o pensula putina culoare, si I am good to go. Ideea este sa nu exagerezi cu culoarea pentru ca s-ar putea sa te trezesti cu urme urate pe fata.
5. Rjulul Watershine de la Maybelline culoarea Sugar Plum 330. O ador pur si simplu, este o nuanta discreta dar care iti face buzele sa para fragede. Pentru un aspect natural acest ruj este ideal. Textura superba, nu se branzeste si chiar hidrateaza buzele. Tot am incercat sa caut o nuanta care sa para cat mai naturala si care totusi sa aiba putina culoare, aceasta m-a multumit. Pentru un machiaj de zi fresh acest ruj e indispensabil.


Acesta a fost Top 5 Produse cosmetice preferate, vizitati cu incredere site-ul manie.ro, o sa gastiti o gramada de sfaturi si pareri in ceea ce priveste calitatea produselor cosmetice.


Citeste mai departe...