Mesaje de 1 decembrie pentru toti romanii nationalisti! Cele mai frumoase mesaje si urari de 1 decembrie pentru cei care isi apreciaza tara si cei care inca mai tin viu spiritul romanesc autentic. Poporul roman, desi a fost cotropit de-a lungul istoriei de straini, a reusit sa isi tina oamenii uniti si sa isi castige autonomia prin lupta si unitate, mesajele de 1 decembrie de mai jos comemoreaza stramosii nostrii ce au obtinut libertatea pe pamantul romanesc. Ziua Nationala a Romaniei ne aminteste cine suntem ca popor, este un prilej sa ne unim fortele si sa sarbatorim! Aici gasesti cele mai frumoase urari de ziua nationala. Alege mesajul de 1 decembrie preferat si trimite-l prietenilor tai.

"Cu miile si-au dat viata pentru ca aceasta tara sa respire aerul libertatii, nu uitati de sacrificiul lor! La multi ani romane!"

"Ziua nationala a Romaniei este perioada ideala in care analizam cine suntem si cum am ajuns aici. La multi ani Romania!"

"Purtati de griji. Imbracati in mandrie. Inmuiati in dragoste. Zburam plini de glorie. Momente de libertate in nuante de bucurie! La multi ani draga Romanie!"

"Libertate in gandire si credinta in cuvinte; avem mandrie in inimile noastre si amintiri glorioase in ale noastre suflete. Sa salutam cu totii tara noastra iubita Romania!"

Mesaje de 1 decembrie si urari de Ziua Nationala a Romaniei pline de glorie, imparte-le cu toti romanii:

"Nu sunteti satui de rele?, n-ati avut destui stapani?
La arme, viteji, la arme! faceti lumea sa priveasca
Pe campia romaneasca
Cete mandre de romani!"

"Nu uita sa fii mandru ca esti roman, nu uita cati s-au sacrificat pentru ca tu sa traiesti liber pe acest pamant. La multi ani draga Romania!"

"Fii cu zambetul pe buze prietene romane, sa ne unim cu veselie sa sarbatorim a noastra mandrie! La multi ani de Ziua Nationala a Romaniei!"

Articole similare:0 comments:

Trimiteți un comentariu