Daca te-ai plictisit de aceleasi mesaje de Sfantul Valentin si doresti sa iti impresionezi perechea aici vei gasi cele mai originale si mai noi Mesaje de Sfantul Valentin 2010! Sarbatoarea iubirii se apropie, cinsteste impreuna cu sufletul tau pereche sentimentul iubirii. Nu ezita sa ii spui persoanei iubite cat de mult tii la ea si cat de mult apreciezi ca a ales sa isi petreaca timpul alaturi de tine. Sfantul Valentin este protectorul iubirii, al relatiilor amoroase si al armoniei spirituale. Sarbatoreste frumusetea iubirii alaturi de persoana draga inimii tale si trimite-i un mesaj de Sfantul Valentin original si plin de emotie. Daca nu ti-ai gasit inca parechea sau pur si simplu inca nu ai reusit sa iti marturisesti iubirea fata de persoana draga, sarbatoarea Sfantului Valentin vine in ajutorul tau. Acum e momentul ca prin intermediul acestor mesaje de Sfantul Valentin 2010 sa iti declari iubirea. Trimite-i persoanei iubite pe mess mesaje de Sfantul Valentin 2010 sau trimite-i un mesaj pe telefon. Poti folosi aceste mesaje de Sfantul Valentin si ca statusuri pe mess:
***Daca dragostea e lucru maret si nu exista altceva care sa o eclipseze atunci ceea ce eu simt pentru tine este invincibil.

***Cand sunt cu tine simt ca ma pierd. Mi-am dat seama ca atunci cand nu sunt cu tine nu fac decat sa imi doresc sa ma simt pierdut din nou.

***Daca ti-as cumpara un buchet de trandafiri as pune unul din plastic in mijloc, apoi ti-as spune: "Iubirea mea va fi ultima care va pieri."

***A venit in sfarsit, acea zi speciala a anului cand inimile si florile sunt aduse celor care cauta. Cand saruturile si cuvintele au gust dulce ca si tine. Fii iubirea mea!

Cele mai frumoase mesaje de Sfantul Valentin 2010 pentru tine si perechea ta! Pentru a vedea continuarea click pe "Citeste mai departe".
Part 2
Mesaje de Sfantul Valentin noi 2010 pentru cei care doresc sa isi exprime sentimentul de iubire fata de persoana draga lor:
***Iubirea este singurul Dumnezeu.A iubi inseamna a primi o parte din rai.

***Daca as putea fi orice in lume as alege sa fiu o lacrima...o lacrima ce ia nastere in ochiul tau, ce traieste pe obrazul tau si moare pe buzele tale fierbinti.

***O viata fara dragoste este ca un an fara vara. Tu aduci vara in sufletul meu, ma topesc dupa o simpla clipa petrecuta alaturi de tine.

***Iubirea nu este un examen pe care il iei sau il pici, iubirea nu este o competitie de castigat sau de pierdut ci un sentiment care te face sa iti pese de cineva mai mult decat de propria persoana.

***Te iubesc scumpa mea floare si sper ca toate visele sa ti se implineasca. Iti dorec sa ai parte de o viata fericita plina de iubire.

Articole similare:



0 comments:

Trimiteți un comentariu