culoarea ochilorSemnificatia ochilor dupa culoarea acestora, afla ce trasaturi ale personalitatii tale se reflecta in ochii tai! Ochii sunt oglinda sufletului, marimea lor, culoarea, privirea, toate contribuie la definirea si evidentierea frumusetii interioare a omului. Culoarea ochilor tai sugereaza cel mai mult aspectele personalitatii tale. Desi culoarea ochilor este pana la urma o consecinta genetica, s-a constatat ca anumite persoane cu aceeasi culoare a ochilor au o serie de trasaturi similare in ceea ce priveste personalitatea si caracterul acestora. Daca doresti sa aflii semnificatia ochilor tai, vei gasi mai jos o lista explicativa pe aceasta tema. Arata-le si prietenilor tai lista cu semnificatia ochilor si comparati-va deprinderile. Te identifici cu lista semnificatiei ochilor?

Ochii negrii: mister, latura intunecata, senzualitate, secretosi, veneratie. Cei cu ochii negrii sunt cunoscuti pentru latura lor secreta, retinerea fata de cei din jur, deasemenea sunt deobicei persoane senzuale si creative.
Ochii caprui: fertilitate, energie, rezistenta, ascensiune, creativitate. Cei cu ochii caprui sunt cunoscuti pentru pragmatismul lor, au o conexiunea aparte cu natura, sunt independenti si puternici.
Semnificatia ochilor dupa culoarea acestora, asocierea trasaturilor personalitatii in functie de nuanta ochilor:
Ochii verzi: inselatori, plini de viata, forte tamaduitoare, spirit tanar. Persoanele cu ochii verzi sunt persoane spirituale, nu neaparat religioase, sunt plini de energie si compasiune.
Ochii albastrii: visatori, energia soarelui si a cerului, fire ganditoare. Vizionari, firi meditative, persoanele cu ochii albastrii sunt deobicei directe si cu un spirit de observatie deosebit.

Articole similare:



0 comments:

Trimiteți un comentariu