mos nicolaeMesaje de Mos Nicolae pentru cei dragi! Nu ezita sa imparti bucuria sarbatorilor de iarna cu cei pe care ii iubesti, trimite-le un mesaje de Mos Nicolae! De Sfantul Nicolae trimite un mesaj original prietenilor si familiei! In data de 6 decembrie, sarbatorim comemorarea Sfantului Nicolae. Traditia romaneasca spune ca in aceasta data Mos Nicolae vine la fiecare casa si pune in cizmuletele curate cadouri frumoase pentru cei cuminti, iar pentru cei mai neastamparati cate o nuielusa. Copiii asteapta cu nerabdare sa vada ce le vor aduce mosu, de aceea ei isi pregatesc ghetutele din timp pentru ca mosu sa fie cat mai generos. Obiceiurile de iarna ii apropie mai mult pe oameni, toata lumea se aduna pentru a trai bucuria si emotia sfintelor sarbatori. Sfantul Nicolae este prima sarbatoare de iarna care ne indeamna sa fim mai darnici, mai iubitori si iertatori. Trimite-le celor dragi mesaje de Mos Nicolae cu urari de bine. Mesajele de Mos Nicolae sunt pentru toti cei la care tii. Bucura-te de magia iernii si a momentelor pline de caldura sufleteasca alaturi de cei dragi. Sarbatori Fericite! Mesaje de Mos Nicolae:
*Mos Nicolae ameninta cu venirea sa, acuma e momentul sa va spalati odata ghetutele.

*De Sfantul Nicolae va doresc sa aveti parte de cizmulete pline de cadouri, si inimi pline de fericire.

*Mos Nicolae aduce cadouri tuturor, tu adu bucurie si iubire in sufletul oamenilor.

*Fie ca Mos Nicolae sa va umple ghetutele cu cadouri mult dorite si eventual cu nuieluse doar din caramel.

*Vine Mos Nicolae! Spala repede ghetele! Defapt nu te mai chinui, si asa vei primi numai nuiele.

Mesaje de Mos Nicolae frumoase, pentru a vedea continuarea click pe "Citeste mai departe".
Part 2
Mesaje si Urari de Mos Nicolae originale:

*Draga Mos Nicolae, criza financiara m-a lasat fara ghetute, unde o sa mai primesc eu cadouri multe?

*Am ajuns la geamul tau. Ce cadou sa iti dau eu? Gata stiu ce iti trebuie tie! Un pupic dulce de la mine. Mos Nicolae.

*Cu ocazia Santului Nicolae va doresc sa aveti parte de un Mos Nicolae generos si momente pline de bucurie cu cei dragi.

*Daca continui sa fii suparat, Mos Nicolae nu iti va aduce nimic, asa ca adu-ti aminte de sufletul tau bun, asa cum il stiu eu si traieste emotia sarbatorilor de iarna P.S.: uita-te in ghetute... ai sa gasesti un pupic de la mine.



Articole similare:



0 comments:

Trimiteți un comentariu