Seara machiajul trebuie sa iasa in evidenta. Daca ziua totul trebuie sa para natural, seara trebuie ca acesta sa atraga priviri. Un fard stralucitor iti va evidentia ochii pe timpul noptii dar ai grija sa nu exagerezi. Pentru tine am pus un filmulet cu un machiaj de seara stralucitor perfect pentru iesirile in oras. E bine sa folosesti o baza de machiaj inainte de aplicarea fardului pentru ca acesta sa dureze mai mult. Aplica o culoare deschisa de nuanta alba sidefata in partea din fata a pleoapei, apoi o nuanta de verde deschis pe restul pleoapei. Pentru mai multe detalii click pe "Citeste mai departe".


Dupa aceea in pliul pleoapei aplica nuanta de negru sidefat, dupa aceea aplica acelasi fard si sub ochi cu un strat cat mai subtire, aplica si putin verde tot pe partea de jos a ochiului precum fata din
filmulet. Dupa aceea cu o nuanta de maro nu foarte inchisa vei deschide putin acel negru pentru ca nuantele sa se piarda si pentru a nu avea linii de fard evidente. Apoi sub linia sprancenei aplica un fard deschis sidefat, stralucitor pentru a calma efectul de nuante inchise. Cu un creion negru traseaza linia ochilor sus si jos. Pentru si mai mult glamour poti trasa o linie cu sclipici folosind un gel pentru ca acesta sa se fixeze. Urmareste fata din filmulet pentru mai multe detalii.

Articole similare:



0 comments:

Trimiteți un comentariu