CelulitaCel mai sanatos tratament pentru celulita este cu ajutorul alimentelor. Tratamentul pentru celulita cu ajutorul alimentelor este unul foarte eficient si nu necesita prea multi bani. Ce trebuie sa consumi: apa calduta cu lamaie dimineata pe stomacul gol, apa minerala saraca in sodiu, dar bogata in sulfuri diuretice, ceai de papadie, o cana pe zi, ananas, papaya, coacaze negre, urzica si lamaie. Impotriva celulitei este benefic tratamentul cu iedera, vita de vie, cretusca si seminte de struguri. Maseaza pielea usor cu extracte, tincturi si oteturi din musetel, coada-soricelului, papadie, rozmarin, salvie.
Tratament impotriva celulitei cu tinctura de musetel: pregateste o tinctura de musetel din 40 g flori macerate timp de 6-8 ore in patru linguri de alcool. Adauga 200 ml ulei de masline. Dupa aceea produsul se fierbe timp de 2-3 ore adaugand apa, apoi se filtreaza. Maseaza zonele cu celulita timp de 15-20 de minute in fiecare seara cu acest amestec. Se pastreaza in sticle inchise ermetic.



Pentru a vedea mai multe tratamente impotriva celulitei cu ajutorul alimentelor click pe "Citeste mai departe".

Part 2

Masaj cu cafea: Amesteca zat de cafea cu ulei de masline si vei obtine o pasta. Cu acest amestec vei masa zonele cu celulita, iar apoi il vei indeparta prin clatire.

Tratament pentru celulita
cu vita de vie: Pui doi litri de apa clocotita peste infuzia din frunze de vita de vie si se lasa acoperita 20-35 de minute. Stracoara infuzia si spala locul afectat de celulita. Se aplica comprese calde timp de 30 de minute. Apoi se aplica comprese cu frunzele oparite tot pentru 30 minute.



Articole similare:



0 comments:

Trimiteți un comentariu