Modele lanturi aur

|

Modele lanturi aur si medalioane pentru barbati si femei. O bijuterie moderna si frumoasa iti va adauga stralucire si eleganta.Modelele de lanturi si medalioanele de mai jos sunt pentru cei ce iubesc aurul. Aceste modele lanturi aur si medalioane sunt atat pentru tineri cat si pentru cei ajunsi la maturitate. Pentru a vedea modele lanturi aur si medalioanele click marite click pe pozele de mai jos cu modelele de lant.

Modele lanturi aur Modele lant lanturi de aur

Pentru mai multe modele lanturi aur si medalioane click pe "Citeste mai departe".

Part 2
Aici ai mai multe modele lanturi aur si medalioane:
Modele medalioane Medalioane de aur
Modele lanturi de aur

lanturi moderne


Citeste mai departe...


Poze curcubeu

|

Poze curcubeu artistice. Alunga ploaia si coloreaza-ti viata cu aceste poze curcubeu pline de culoare. Incanta-ti privirea cu frumoasele culori ale naturii si imparte bucuria de a trai cu ceilalti, prin intermediul acestor poze curcubeu. Dincolo de curcubeu visele devin realitate, legenda spune ca la capatul acestuia vei putea gasi o comoara nepretuita. Un lucru e cert, atunci cand vedem un curcubeu ne gandim la noi sanse, la reintoarcerea razelor de lumina care ne incanta ochii. Click pe poze pentru a le vedea marite.


Poze curcubeu Imagini curcubeu

Avatare curcubeu Curcubeu
Pentru mai multe poze curcubeu click pe "Citeste mai departe".
Aici ai continuarea de la poze curcubeu.
Imagini colorate Poze curcubeu


Citeste mai departe...


Ochi verzi

|

Poze cu ochi verzi ce te atrag ca un magnet. Ochii verzi sunt cei mai misteriosi si sunt singurii care isi pot schimba nuanta in functie de lumina. O persoana cu ochi verzi poate influenta cu o singura privire. Ochii verzi reflecta misterul, ascunsul, intriga de aceea majoritatea oamenilor sustin ca au o slabiciune pentru persoanele cu ochi verzi. Ochii verzi emana putere incredere si misticism iar pentru tine aici am postat cateva poze minunate cu ochi verzi.Click pe poze pentru a le vedea marite.

Ochi verzi Poze ochi verzi Poze cu ochi

Pentru mai multe poze cu ochi verzi click pe "Citeste mai departe".

Part 2
Aici ai restul de poze cu ochi verzi.
Imagini cu ochi verzi Avatare ochi Avatare ochi verzi


Citeste mai departe...


Imagini cu flori

|

O galerie de imagini cu flori minunate pentru cei ce adora frumusetile naturii. Aceste imagini cu flori iti vor incanta ochii cu culorile vii ale naturii. Imagini cu flori artistice si viu colorate pentru tine. Florile sunt cele care picteaza natura in culori vesele si ademenitoare iar parfumul lor ne incanta simturile. Trimite si prietenilor tai sau persoanei iubite o imagine cu flori pentru a le face ziua mai frumoasa. Bogatiile naturii incanta spiritul si il relaxeaza, foloseste aceste imagini si ca poza pentru desktop. Click pe imagini pentru a le vedea marite:


Imagini cu flori Poze cu flori


Imagini flori Avatare cu flori
Pentru mai multe imagini cu flori click pe "Citeste mai departe".

Part 2
Natura infatisata intr-o imagine cu flori viu colorata:
Imagini natura Peisaje cu flori

Peisaje natura Imagini cu flori


Citeste mai departe...


Poze triste care iti descriu starea in mod artistic. Ai parte de sentimente triste? Avatarele triste prezinta cel mai bine ceea ce simti. Artistii folosesc sentimente triste foarte des pentru a realiza capodopere si pentru a se exprima liber, iar aceste poze si avatare triste sunt ceea ce cautai. Daca nu iti gasesti cuvintele pentru a iti exprima tristetea fata de persoana iubita, poti folosi un avatar trist de mai jos pentru a sugera artistic ceea ce simti. Click pe poze si avatare triste pentru a le vedea marite:

Poze avatar triste Poze triste


Avatare triste Imagini triste
Pentru mai multe poze avatar triste click pe "citeste mai departe".
Part 2
Poze triste artistice si avatare triste de pus pe mess sau facebook:
Avatare tristete Poze tristete
Avatare triste




Citeste mai departe...


Castelul lui Dracula

|

Castelul lui Dracula se afla la 30 de km de Brasov si este construit pe o stanca intr-un punct cheie din punct de vedere strategic. Muzeul Bran apartine de castel si se intinde pe cele 4 etaje ale Castelului lui Dracula. Castelul lui Dracula, sau Bran, varianta oficiala, s-a facut renumit dupa aparitia cartii lui Bram Stoker in 1897 despre povestea terifianta a contelui Dracula. Dupa un secol oamenii tot mai cred in aceasta poveste morbida. Castelul lui Dracula este una din atractiile turistice cele mai vizitate din Romania si a fost revendicat de mostenitorii Arhiducele Dominic de Habsburg şi de surorile sale, Maria Magdalena Holzhausen şi Elisabeth Sandhofer. Cateva poze fascinante cu Castelul lui Dracula.

Castelul lui Dracula Castelul bran

Pentru mai multe poze cu castelul lui Dracula cick pe "Citeste mai departe".

Part 2

Poze cu Castelul lui Dracula:
Castelul lui dracula poze Poze castelul bran


Citeste mai departe...


Avatare Love

|

Love is all around. Avatare love care arata ceea ce simti pentru persoana iubita. Iubirea este cel mai frumos sentiment pe care il vei avea vreodata asa ca de ce sa nu impartastesti sentimentul cu ceilalti? Aceste avatare love sunt perfecte pentru ca tu sa iti exprimi pasiunea pentru iubire si dragoste. All you need is love. Click pe avatare pentru a le vedea marite.

avatare love avatare iubire
avatare dragoste avatare love

Daca doresti sa vezi mai multe avatare love click pe "Citeste mai departe".
Part 2
Mai multe avatare love pentru tine:

avatare indragostiti avatare te iubesc
iubire poze love


Citeste mai departe...


Tatuaje noi

|

Cauti un un tatuaj nou care sa te reprezinte? Aici gasesti tatuaje noi artistice potrivite pentru tine. Aceste modele de tatuaje noi sunt ceea ce cauti. Tatuajele noi contin simboluri si imagini new wave care iti vor scoate in evidenta personalitatea. Click pe tatuaje pentru a le vedea marite.

Tatuaje noi Tatuaje cool

Tatuaje originale Tatuaje noi
Pentru mai multe tatuaje noi click pe "Citeste mai departe"

Part 2
Mai multe tatuaje noi:

Tatuaje shmechere tatuaje tari

tatuaje noi Tatuaje artistice


Citeste mai departe...